Medium Dorothé

Wat een eretitel…moet hier wel aan wennen hoor! Ik ben gewoon wie ik ben, en ik heb heel veel geluk dat ik met het mediumschap mag werken!

Ik vind het ook nog steeds een wonder hoe mooi de boodschappen zijn die ik door mag geven aan hen, die daar rust en berusting in vinden. Hoe verwonderlijk is het, dat ik een stukje mag meewandelen op iemands levenspad en dan ook een leidraad mag aanreiken.

Het is natuurlijk wel heel belangrijk om te zeggen dat je wel zelf verantwoordelijk bent voor je eigen leven en de keuzes die je maakt.

Met welke disciplines ga ik te werk?

Automatisch schrift:

Vanuit de geestenwereld krijg ik boodschappen door via automatisch schrift.

Ik sta in verbinding met het universum, waardoor de boodschappen in liefdevolle vorm voor U doorkomen. Het “schrift” wat ik op papier krijg is altijd anders en kan zijn van geleidegidsen of van een overleden dierbare.

Verwacht geen antwoorden op menselijk niveau.

Bedenk dat geesten/geleidegidsen alleen via gevoel praten.

Dus een gids geeft U niet de loterijnummers door, maar een persoonlijke boodschap, een leidraad waar U op emotioneel vlak mee verder kunt om uw persoonlijke ontwikkeling verder te kunnen ontwikkelen.

U kiest natuurlijk zelf wat U met deze boodschap doet.

Maar weet dat de boodschappen altijd positief en opbouwend zijn.

Psychometrie:

Psychometrie is een eeuwenoude methode waarbij iemand een foto of voorwerp ‘leest’, zonder dat hij de herkomst ervan kent. De term komt uit het Grieks en betekent letterlijk ‘het peilen van de ziel’. Ik concentreer mij op een voorwerp dat ik vasthoud en ontvang vervolgens indrukken – zoals beelden, gevoelens, woorden of geluiden – die informatie geven over de eigenaar van het voorwerp en zo een stukje van diens ziel blootleggen.

Deze gave gebruik ik voor een reading o.a. bij huiskameravonden en consulten thuis of op locatie. Het is wel belangrijk dat de eigenaar van het voorwerp, mits nog in leven en niet aanwezig bij de reading, toestemming geeft voor het ‘lezen’ van de foto of het voorwerp. Het mogen natuurlijk ook foto’s of voorwerpen van huisdieren zijn hoor! Juist dieren hebben heel veel te “vertellen”.

Spirituele tekeningen:

Net als bij het automatisch schrift, heb ik ook het geluk om spirituele tekeningen door te mogen krijgen. Voor enkele lieve collega paragnosten, mocht ik hun ‘gids’ op papier zetten, bij sommigen heb ik tekeningen van personen doorgekregen die met een plaats delict te maken hadden en voor sommigen mag ik symbolen tekenen.

Communicatie met dieren:

Sinds kort wordt ik ook gevraagd om eens te kijken wat ik bij dieren “door” mag krijgen. Net als bij mensen, is bij dieren ook een energieveld aanwezig waar alle informatie opgeslagen is. Ik maak contact met de energie van het dier en kan in gedachten vragen stellen waar ik antwoord op krijg doormiddel van gedachten en beelden die teruggezonden worden naar mijn energieveld. Zo kan ik er achter komen, waarom een dier bepaalde gewoontes heeft, waar jij als eigenaar geen raad mee weet. Als een dier pijn heeft, krijg ik dat in mijn lichaam teruggeprojecteerd, en voel ik daadwerkelijk waar het dier pijn heeft en dan kan ik de eigenaar van het dier erop attent maken dat hij/zij wel of geen dierenarts moet inschakelen.

Huiskamer avonden:

Wil je ook een gezellige spirituele avond beleven in jouw eigen vertrouwde omgeving met familie of vrienden?

Tijdens een gezellige avond bij jou thuis in ontspannen sfeer, maak ik contact met de spirituele wereld en geef aan de hand van meegebrachte foto’s of voorwerpen, boodschappen door aan minimaal 5 en maximaal 10 mensen. Het zal een onvergetelijke avond worden met een lach en een traan.

Praktijk consulten:

Je kunt in mijn praktijk of bij jou thuis een afspraak maken voor een persoonlijk consult. Het consult wat je krijgt duurt circa 1 ½ tot max. 2 uur. Het is dan ook mogelijk om meerdere voorwerpen of foto’s mee te nemen. Ik krijg de informatie door via de spirituele wereld. Weet dat de boodschappen positief en opbouwend zijn en dat dit ook rust en berusting geeft. Heb je vragen die je graag beantwoord wilt hebben, schrijf deze van te voren op. Tijdens de reading weet ik uit ervaring dat dit vaak vergeten wordt. Ook is het prettig als je opnameapparatuur of iemand meeneemt, die de reading voor je opschrijft, zodat je het consult thuis nog eens rustig na kunt luisteren of lezen. Vaak worden later pas de boodschappen begrepen.