Magnetiseren/ healen

Magnetiseren is een oeroude vorm van alternatieve geneeswijzen. Zo’n 1000 jaar voor christus werd er al melding van gemaakt,en waarschijnlijk kwam het al in de begintijden van de mensheid voor.

De meest recente vorm van magnetiseren kreeg zijn bekendheid door de Oostenrijkse arts Franz Anton Mesmer. Wat Mesmer rond de 18e eeuw wetenschappelijk niet kon aantonen, is door Robert Becker wel gebeurt. Hij liet zien dat healers die met hun handen magnetiseren, synchroon zijn met de frequentie van het natuurlijke magnetische veld van de aarde. Dit is ook onderzocht bij monniken die mediteren.

Magnetiseren is dus niet zweverig, maar patiënten worden juist weer letterlijk terug op aarde gezet.

Hoe werkt magnetiseren…… Ieder mens beschikt natuurlijk over een stoffelijk lichaam. Maar wat veel mensen niet weten is dat de mens ook een fijnstoffelijk lichaam bezit. Dit is het energieveld dat om de mens heen hangt. In dit fijnstoffelijke en (voor de meeste mensen) zitten emoties, je overtuigingen, je geluk, je verdriet enz. Door de jaren heen maakt de mens op emotioneel vlak ontzettend veel mee. Vaak “leeft” men maar door en worden emoties en gebeurtenissen verborgen en niet verwerkt. Je kunt je voorstellen dat er uiteindelijk een blokkade optreedt in je energieveld, waardoor je geestelijk helemaal uitgeput bent. Vaak is dit het begin van een burnout. ( ik spreek in dit geval uit eigen ervaring). Vaak weet men niet wat men er mee aan moet. Uw lichaam voelt zich ziek, artsen kunnen niets vinden enz.

Hoe kan ik U helpen…. Met magnetiseren wordt er genezende energie met mijn handen doorgegeven. Ik trek als het ware het “vuil” uit het energetische lichaam. Hierbij wordt het hele auraveld schoongemaakt en de chakra’s worden weer in balans gebracht. Blokkades kunnen hierbij opgeheven worden en het “psychische” vuil wordt opgeruimd.

De ene patiënt heeft aan één sessie al genoeg, terwijl een andere patiënt meerdere behandelingen nodig heeft.

Bij deze behandeling blijft U geheel gekleed zitten. Tijdens het magnetiseren , waarbij ik U licht aanraak met mijn handen, kunt U ( dat is dus per patiënt verschillend ) temperatuur verschillen ervaren , tintelingen voelen, spiertrekkingen of totale ontspanning ervaren of spontaan een huilbui krijgen. Geneert U zich niet hiervoor. Dit komt dan omdat een emotionele blokkade opgeheven wordt.

Na de sessie laat ik U chakra-energie kaarten trekken, en bespreken we wat er tijdens de sessie ervaren is, zodat U zelf nog betereinzichten in U zelf krijgt, en U zichzelf nog beter voelt.

Vergeet niet, dat als U Uw emotionele kast gaat opruimen, eerst de boel overhoop gehaald moet worden.

Voor deze behandeling geldt dat U na afloop veel water moet drinken om U zelf te reiningen.

BEHANDELING OP AFSTAND werkt in principe hetzelfde als magnetiseren in mijn praktijk. Hierbij is het belangrijk dat ik de persoon eerst spreek, of een foto heb van deze persoon. Ik vraag om naam en geboortedatum als ik geen foto heb.

Waarom op afstand behandelen: sommige patiënten zijn niet in staat naar mijn praktijk te komen omdat ze simpelweg te ver weg wonen of niet in staat zich mobiel te bewegen. Als U een foto voor iemand anders op stuurt, moet deze persoon ten alle tijde toestemming geven, om zich op afstand te laten behandelen. Ook bij het magnetiseren geldt: Blijf ALTIJD onder behandeling van Uw eigen arts of specialist. En stop NOOIT zelf met eventueel medicijn gebruik!