Workshop “Inzichtkaarten maken”

Nieuw in mijn praktijk is een hele leuke workshop.. inzichtkaarten maken….

Wat zijn inzicht kaarten…orakels worden al eeuwenlang geraadpleegd om kleine en grote levensvragen te beantwoorden.

Inzicht kaarten kunnen hierbij helpen…het woord zegt het al…inzicht, oftewel zicht krijgen in bepaalde situaties of vragen waar je zelf mee worstelt. Inzichtkaarten zijn gebaseerd op het feit dat toeval niet bestaat. De kaart met tekst die jij op dat moment trekt, is op dat moment belangrijk voor jouw bewustwordingsproces. De kaarten zijn dan ook een leidraad die jou verder helpen op je levenspad.


Nu kun je het jezelf heel makkelijk maken door een kaarten set te kopen…..maar nog veel leuker is om een kaartenset zelf te maken! In deze workshop leer je hoe je zelf je negatieve gedachten kunt omdraaien naar positieve gedachten. En hoe mooi is het om elke dag, of op momenten dat jij het nodig hebt, je zelf gemaakte kaarten kunt pakken, en hier je kracht uit kunt halen!

De workshop begint met een korte uitleg over inzichtkaarten. Dan krijg je van mij de materialen waar je mee aan de slag gaat. En vervolgens neem ik je mee in een korte meditatie. En dan ga je heel hard aan het werk met je kaarten maken.

Tussendoor nemen we natuurlijk ook even een pauze waarbij koffie/thee en wat lekkers op de kaart staat. En dan gaan we bij elkaar eens kijken wat de kaarten te vertellen hebben.

Kortom…een leuke,gezellige, creatieve en leerzame dag.

De workshop wordt bij voldoende aanmeldingen gegeven op een zaterdag middag van 12.30 uur tot 16.00 uur.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: info@indhira.nl o.v.v. workshop-Inzicht-Kaarten.

De kosten zijn € 37,50 p.p. en deelname is definitief na betaling en akkoordverklaring van de algemene voorwaarden die je na aanmelding krijgt toegestuurd samen met diverse startdata.