Je gaat mee op reis… de reis voor jezelf.

Je reist naar je innerlijke kracht toe.

Stap voor stap wordt je begeleid door 2 fantastische dames met ieder hun eigen kwaliteiten om jou naar je kern te brengen.

Laag voor laag wordt je meegevoerd om bij jezelf thuis te komen. Mind, Body & Spirit worden één. Verleden, Heden & Toekomst worden je duidelijk deze reis.

De reis naar jezelf start, doordat je de keuze maakt om even uit je dagelijkse leven te stappen, en mee te gaan naar het prachtige Spaanse Andalusia.

Van 23 t/m 30 september organiseren Iris van Wessel en ikzelf deze unieke #MindBodySpiritExperience in Albox, Spanje. Een kleine plaats vlak bij het vliegveld van Almerìa, in mooie en luxe appartementen.
Een gevarieerd programma van 2 nuchtere professionals met o.a. yoga, tai chi, meditaties, intuïtief tekenen, reading,healing, evt. massage, lekker eten en natuurlijk een verkoelende duik in het zwembad onder de heerlijke nazomerzon. Kortom een week voor jouw Mind, Body & Spirit! Wij hebben er zin in!

Wie

Wij zijn:

Iris van Wessel
Naast All-round massagetherapeut is Iris ook Ayurvedisch massage therapeut , voetreflex therapeut en docent. Daarnaast is ze Ademcoach en Lichaamsgericht Master Coach, geeft healing en adem- en energiewerk.
Door te luisteren naar het lichaam en zijn/haar behoeften geeft ze je inzicht in wat je lichaam weergeeft en wat de behoefte is. Je lichaam weet altijd wat goed voor je is!
Deze creatieve professional is tevens ervaren docente Hatha Yoga, Yoga Nidra en Zwangerschapsyoga, meditatie en mindfulness.
Met haar praktische maar liefdevolle aanpak nodigt ze je uit je eigen kracht te gaan voelen en ervaren, meer of weer contact te krijgen met je lichaam zodat jouw belemmeringen en blokkades kunnen gaan oplossen.
Haar kennis en kunde zet ze in om je te begeleiden op jouw pad.
Door haar vele opleidingen en ervaring, die prachtig samenkomen, kan ze als geen ander aanvoelen, schakelen en maatwerk leveren. Daarnaast is ze ook mediamiek onderlegd en geeft ze readingen.

Iris heeft al ruim 10 jaar haar eigen praktijk Feelings massage & well-being in Beuningen (gld).


Dorothé Albers
Dorothé is Medium en spiritueel adviseur, en in het bijzonder gespecialiseerd in het tekenend mediumschap. Daarnaast is ze docent Mediumschap en Mediamieke kunst.  
Ze werkt al ruim 20 jaar in haar praktijk Indhira te Nijmegen waar ze naast het mediumschap ook haar kennis en kunde als Ayurvedisch massagetherapeut, healer en magnetiseur inzet voor jou, naast haar eigen levenservaringen.
Praktisch en duidelijk als ze is, geeft ze je liefdevol de kans te ervaren, inzicht te krijgen en te helen, altijd met respect voor jou.
Ook werkt ze wekelijks in een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking, waar ze een dankbare aanvulling is voor de patiënten en bewoners om te ontspannen en weer terug te komen in de NU energie.
Haar ruime ervaring met body-mind connectie en de mens in connectie met de spirituele wereld geven jou de kans om jouw innerlijke kracht te hervinden en je te begeleiden op jouw pad. Kijk voor meer informatie gerust op haar website Indhira.

Wat

Wat kun je o.a. verwachten:

Intuïtief tekenen ~
Hierin ga je aan het werk met meditaties en intuïtief tekenen, waarbij je dus absoluut geen teken talent hoeft te zijn.
De lessen laten je beseffen van het punt in je leven waar je NU staat, en helpen je op het pad, waar je naartoe wilt…
Hatha Yoga ~
Beweging maakt je losser in je lijf, waardoor je beter kunt gaan voelen en loslaten. Ook hier hoef je geen talent voor te hebben, het is de intentie die telt!
Yoga Nidra ~
dé yogische diepte ontspanning (een uitdaging om wakker te blijven 😉 )
Mindfulness ~
met aandacht in het moment, en van moment naar moment
Ademwerk ~
Voor een ruimere ademhaling, meer ruimte mind body en spirit

Naast deze ingrediënten zijn er nog meer fijne en mooie dingen, die we nog even geheim houden.
Kortom, een week voor jouw Body, Mind en Spirit!
Er is geen overload in het programma maar voel altijd wat je nodig hebt.

Waar

Locatie en data:
De #mindbodyspiritexperience wordt gegeven van 23 t/m 30 september 2022 bij Villa Damara in Albox, Almería, Spanje.
In deze zeer sfeervolle en rustig gelegen accomodatie verblijf je met 2-4 personen in een van de appartementen die Villa Damara biedt, aantal afhankelijk van welk appartement. Dit biedt je privacy en de mogelijkheid je terug te trekken, zelf koffie/thee te zetten en eventueel zelf te koken als je dat wilt. Uiteraard met nette slaapkamers en eigen douche en wc.
Er zijn diverse terrassen en een zwembad. Tevens is er de mogelijkheid om een massage te boeken bij Villa Damara (exclusief).
Gedurende de hele week zijn er alleen deelnemers van de retraite aanwezig.

Naast het verblijf, programma en de professionele begeleiding is de retraite inclusief fruit en brunch, water/thee/koffie/sap gedurende de dag en het gebruik van benodigde materialen.
Naar eigen keus kan er in het stadje Albox gegeten worden in de plaatselijke restaurants, of zelf voor het diner worden gezorgd (exclusief).
De laatste avond wordt afgesloten met een gezamelijk diner zowel vegetarisch als niet vegetarisch en is inbegrepen in de prijs.
Alcohol en persoonlijke uitgaven zijn niet inbegrepen in de prijs, alsmede vliegticket of ander vervoer naar de locatie, evt huurauto en (reis)verzekering (reisverzekering is verplicht).
Deze semi All-in experience is per persoon € 1.275,- (aanbetaling € 675,-)
Het maximale aantal deelnemers is 10, dus geen massa retraite.

Wil je meer weten of je plek reserveren? Neem contact op met Iris van Wessel
info@mwfeelings.nl/(06) 27090878 of met Dorothe Albers info@indhira.nl (06)44699866