Ik ben Dorothé Albers, ik ben moeder van 2 geweldige meiden en trotse eigenaresse van Praktijk Indhira. De reden dat ik mijn praktijk begonnen ben, heeft een bijzondere voorgeschiedenis. Deze begon zo’n 20 jaar geleden, toen ik me bewust werd dat er veel meer tussen hemel en aarde was. Het begon me op te vallen dat ik het “gevoel” had dat er iemand bij me was. Voor mij was dat mijn opa, waar ik een hele bijzondere band mee had als kind. Opa voelde veilig. Het was in de tijd dat het in de auto verplicht werd om je veiligheidsriem om te doen. Ik was onderweg en een innerlijk stemmetje waarschuwde mij dat ik maar beter m’n autogordel om kon doen. Ik was heel blij dat ik daarnaar luisterde want een stuk verder stond de politie te controleren. En zo zijn er op mijn levenspad nog veel meer “wonderen” gebeurt. Zo ook mijn grote belangstelling voor het Paranormale. Ik bezocht enkele malen een paragnost waarvan ik dan mooie boodschappen van gene zijde meekreeg. En telkens voelde ik steeds meer het verlangen om daar zelf mee aan het werk te gaan. Natuurlijk ging dat allemaal te langzaam voor mij. Later besefte ik pas dat je eerst in je eigen kracht moet staan en je levenslessen moet begrijpen, voordat je verder gaat in je ontwikkeling.

Nou, ik heb me ontwikkeld hoor! En mijn grootse groeispurt kreeg ik op het moment dat ik zelf een burn-out had. Ik had er momenten bij dat ik het leven helemaal niet meer zag zitten, en dat ik liever niet meer wilde leven. Ik kon die tijd heel moeilijk omschrijven hoe ik mij voelde, en ik uitte dat op papier, door mijn gevoel te beschrijven en te tekenen. Op een nacht was ik zo overstuur en voelde me zo eenzaam en na uren gehuild te hebben werd ik me ervan bewust dat ik getroost werd. Ik voelde me heen een weer gewiegd worden…en er was niemand! Ik kreeg een onbeschrijflijk gevoel van “vrede” en “onvoorwaardelijke liefde”over me heen..ik had zojuist ook een prachtige tekening gemaakt. En toen ik daarmee klaar was, pakte ik een leeg vel papier, en met de tranen in m’n ogen zei ik; “opa, als jij er bent, laat me dan ook zien dat jij het echt bent”! Opeens begon mijn pen te bewegen, terwijl ik niets deed! Oh wat schrok ik! En zo kwam ik in een wereld die automatisch schrift heet, terecht.

Ik begon daarna heel fanatiek met automatisch schrijven, en toen ik op een dag vroeg wie mijn beschermengel was, kreeg ik een prachtige tekening door met daarbij de naam van mijn beschermengel… Indira…


Daarna ging ik in een sneltreinvaart mijn ontwikkelingen door. Ik heb cursussen Intuïtieve Ontwikkeling gedaan, ik ben een opleiding tot Magnetiseur/Healer gaan volgen. En zo ging het maar door totdat…op die ene vreselijke dag, dat mijn jongste dochter (toen 4 jaar) getroffen werd door Meningokokken B met Sepsis….toen stond onze hele wereld op z’n kop. En geloof me….alles mogen ze van me afpakken…maar niet mijn kleine meisje! Dit verhaal ben ik aan het schrijven in een boek, en tegen de tijd dat ik het ga publiceren hoor je het wel… Wat dit zelfde, doodzieke meisje van toen, me heeft laten zien, is dat je door letterlijk en figuurlijk te moeten knokken voor je leven laat zien dat je het waard bent om voor jezelf op te komen.

Zo ben ik aan mijn slogan gekomen: zorg goed voor jezelf… je bent UNIEK!!!

Gelukkig gaat alles goed. En enkele jaren later heb ik vol trots een HBO diploma gehaald. Ik heb bloed, zweet een tranen gewerkt om de opleiding tot Ayurvedisch Massagetherapeut te behalen.

En met dat diploma op zak, ben ik toen naar de kamer van koophandel gestapt met de mededeling dat ik “voor mezelf” wilde beginnen. En mijn praktijknaam moest zijn INDIRA! Deze mevrouw ging met haar computer aan de slag en deelde mij doodleuk mede dat dit niet mogelijk was, want die naam bestond al! Help… paniek!!! Heel even maar hoor..weer dat stemmetje in mijn hoofd…zet er eens een H tussen…om een lang verhaal kort te maken het werd uiteindelijk INDHIRA.

Met deze naam vielen ook zo vele puzzelstukjes op zijn plek… Indhira: eerbetoon aan mijn beschermengel; bestaat uit 7 letters, voor mij de 7 chakra’s waar ik veel mee werk, Indhira Ghandi, India… waar de ayurveda vandaan komt , Indhira staat voor mij voor vrouwelijkheid, schoonheid. En dan ook het logo van de Lotus: vanuit de modder groeit deze prachtige bloem naar het licht toe… voor mij hele belangrijke symbolische tekens… dit heb ik niet alleen gedaan… ik heb hulp gekregen vanuit het licht. Je bent het waard om te stralen als een diamant!


Ik nodig je dan ook uit om eens te kijken wat ik te bieden heb in mijn praktijk…

Veel liefs, Dorothé